Tarta cu mango si nuca de cocos

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / tarte
Tarta cu mango si nuca de cocos
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 250 g unt la temperatura camerei 1 lingurita esenta de nuca de cocos 1 1/2 cana zahar tos 4 oua 2/3 cana piureu de mango + 2 lingurite 2 cani nuca de cocos deshidratata + 3/4 cana 2 1/2 cani faina care creste singura 1 albus de ou 1 1/4 cana zahar pudra
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 12 portii Durata : 1 ore 50 minute
Indicatii :

Se asaza raftul cuptorului la mijloc; se incinge cuptorul la 180 °C. Se unge cu grasime o forma de copt rotunda (diametru 22 cm); se captuseste cu hartie pergament.
Se bate untul intr-un castron mare, impreuna cu esenta de cocos si zaharul tos, folosind un mixer electric.
Se adauga ouale, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare adaugire.
Cu o spatula de lemn, se adauga 2/3 cana piureu de mango si 2 cani nuca de cocos, amestecand bine; se adauga apoi faina.
Se toarna mixtura in forma de copt si se da la cuptor timp de75 de minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se scoate pe un platou.
Cat se raceste tarta, se bate albusul de ou intr-un castronel, cu un mixer electric, pana se spumeaza. Se adauga treptat zaharul pudra, cate o lingura odata. Se adauga si 2 lingurite piureu de mango impreuna cu 3/4 cana nuca de cocos. Se intinde aceasta mixtura peste tarta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.