Terong Balado - Mancare de vinete

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / legume si fructe
Terong Balado - Mancare de vinete
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 vanata mare 3 catei usturoi, tocati 1 ceapa medie, tocata marunt 3 rosii medii, coapte, tocate marunt 1 lingurita zahar 1 lingurita sare 1 ardei iute mic, fara seminte, tocat 1/2 cana apa 2 linguri ulei vegetal
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indoneziana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se taie vanata rondele subtiri. Se coc rondelele la cuptor, la 200° C, timp de 10-15 minute, pana ce se fac moi.
Intre timp, se amesteca intr-un vas ceapa, usturoiul, rosiile, sarea, zaharul, ardeiul iute si apa. Se prajeste aceasta pasta in ulei pana ce se pierde lichidul (cca. 10 minute). Se toarna acest sos peste vinete si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.