Tocana antileza

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Tocana antileza
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 50 g unt 1 kg carne slaba de miel, taiata cubulete 2 cepe medii, tocate 4 catei de usturoi tocati 1 tulpina de telina tocata 1 lingura ghimbir proaspat, dat prin razatoare 2 ardei iuti rosii, curatati de seminte, tocati marunt 1 ardei gras mediu, curatat si taiat patratele de 2 cm 400 g rosii din cutie, scurse si tocate 2 linguri suc de limeta 1 lingurita coaja rasa de limeta 1 lingurita chimen macinat 1 lingurita ienibahar macinat 500-700 ml bere 100 g castraveciori murati, bine scursi 2 linguri capere, scurse 100 g masline verzi, umplute cu ardei iute
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : antileza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 2 ore 0 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o cratita mare; se prajeste carnea, in transe, pana cand este rumenita uniform. Se pune deoparte.
Se adauga in aceeasi cratita ceapa, usturoiul, telina, ghimbirul si ardeiul gras; se soteaza cateva minute, pana ce toate ingredientele sunt moi.
Se adauga carnea prajita, rosiile, sucul si coaja rasa de limeta, condimentele si bere cat sa acopere toate ingredientele; se fierbe totul incet, cu cratita acoperita, timp de 1 ora, pana ce carnea este frageda.
Se adauga castraveciorii murati, caperele si maslinele; se amesteca si se fierbe inca 15 minute, fara a mai acoperi cratita.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.