Tocana de carnati cu ardei

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Tocana de carnati cu ardei
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg ardei capia verzi 4 carnati taranesti de porc, nu prea subtiri, 1 kg rosii, decojite si pasate 2 cepe tocate marunt 6 catei usturoi, tocati marunt 1 1/2 cana ulei de masline 1 lingurita zahar sare piper patrunjel, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6-8 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Ardeii se curata, se spala, se taie bucati si se pun la fript, in ulei, cateva minute. Se scot din tigaie si se lasa deoparte. In aceeasi tigaie se adauga carnatii care se prajesc pana se rumenesc. Se scot si ei din tigaie, cu ulei cu tot, pe un platou adanc.
Se adauga in tigaie rosiile pasate, ceapa, usturoiul, sare si zahar. Se lasa mixtura sa fiarba cca. 20 de minute. Se adauga apoi ardeii si carnatii cu ulei si se lasa sa fiarba pana ce sosul se ingroasa mult.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.