Ton cu trei piperuri

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Ton cu trei piperuri
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 8 fileuri de ton (cate 250 g fiecare) 1/2 cana unt topit 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper rosu macinat 1/2 lingurita piper alb macinat 1/2 lingurita piper negru macinat 1/2 lingurita cimbru uscat 1/2 lingurita busuioc uscat 1/2 lingurita oregano uscat 2 lingurite paprika
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: mediu Cantitate : 8 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se combina piperurile, paprika si ierburile aromate uscate intr-un castron. Se inmoaie fileurile in unt topit si se presara din belsug cu mixtura din castron, pe ambele parti.
Se incinge o tigaie la maxim si se adauga 2 fileuri. Se toarna 1 lingura de unt peste fileuri (atentie, se poate aprinde) si se frige pestele cca 2-3 minute pe fiecare parte. Se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.