Tort cu cereale

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / torturi
Tort cu cereale
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : Aluat: 4 linguri unt sare 120 g faina 1 lingurita praf de copt 3 oua Umplutura: 600 g frisca 2 pachete intaritor frisca 1 pachet zahar vanilat 350 g cereale rosii pisate (produs gata preparat) untura pentru tapetat doua tavi 3 linguri zahar pudra
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 12 portii Durata : 1 ore 15 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 200 °C. Se fierb 175ml apa cu putina sare si 4 linguri unt. Se ia de pe foc si se adauga faina si praful de copt. Se pune din nou pe foc amestecand continuu pana se obtine o compozitie ca de budinca. Se toarna intr-un castron si se adauga ouale. Se imparte compozitia obtinuta in doua tavi cu diametrul de 26 cm. Se coc pe rand in cuptor, pe gratarul de jos, 10-12 minute. Atentie! Nu se deschide cuptorul in timpul coacerii. Se lasa blaturile la racit.
Frisca se bate impreuna cu zaharul vanilat si intaritorul de frisca. Se intinde pe unul din blaturi, se adauga cerealele iar deasupra inca un strat de frisca. Se rupe cel de-al doilea blat in bucati mici si se presara peste tort. Se consuma imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.