Tort de bezea cu coacaze

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / torturi
Tort de bezea cu coacaze
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500g coacaze rosii 3 albusuri 100 g zahar 1 lingurita zeama de lamaie 1/2 foaie biscuiti gata preparata 1 lingura zahar pudra
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: mediu Cantitate : 12 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se spala coacazele si se lasa la scurs.
Albusurile se bat spuma. Se incorporeaza treptat zaharul pana e compozitia devine tare. Se adauga zeama de lamaie si coacazele.
Foaia de tort se asaza intr-o tava rotunda. Se intinde deasupra crema din albusuri si coacaze. Deasupra se presara zahar pudra.
Tava se introduce in cuptorul incins in prealabil la 200 °C, pe gratarul din mijloc. Se coace 15-20 minute. Se serveste rece.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.