Tshoem de vita cu ciuperci

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Tshoem de vita cu ciuperci
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Desi termenul "tshoem" se traduce prin "curry", in Bhutan el nu se refera la un fel de mancare iute, ci la o tocana bogata servita cu orez.
stelute
Ingrediente : 500g carne macra de vita, taiata cubulete mici 1 1/2 cana ciupercute 1/2 cana apa 2 ardei iuti verzi, fara seminte, taiati julienne 3 cm bucata ghimbir, tocata marunt 3 catei usturoi, curatati si tocati foarte marunt 1 ceapa mediu, tocata 1/2 pachet unt 1 lingurita sare piper negru, proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : bhutaneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 2 ore 10 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o cratita mare. Se adauga carnea de vita, ceapa tocata, apa si sarea si se fierbe la foc mic, pana ce carnea se face frageda (cca. 1 ora si 50 minute).
Se adauga ghimbirul, usturoiul si restul ingredientelor si se gateste pana ce ciupercutele sunt fragede, cca. 10 minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.