Turbane dulci

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / fursecuri si piscoturi
Turbane dulci
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 400 g faina 150 g zahar tos 120 unt ulei vegetal
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se amesteca untul cu zahar, apoi se adauga faina treptat, amestecand cu ambele maini, pana ce se obtine un aluat ferm si omogen.
Se ia o mana de aluat (ceva mai mica decat o minge de tenis de camp) si se modeleaza sub forma unui con cu un varf ascutit; baza formei trebuie sa fie plata.
Se aranjeaza fursecurile pe o tava de copt unsa cu ulei si se da la cuptorul incalzit la 100 °C, timp de 20 de minute. Atentie, nu trebuie sa se rumeneasca.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.