Urechi de iepure

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / patiserie
Urechi de iepure
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 linguri unt 1/2 cana lapte un praf de sare 1 ou batut 1 lingura rom 1 1/4 cana faina 2 cani ulei vegetal
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : austriaca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 30 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o tigaie; se adauga laptele si se lasa pana ce amestecul este caldut. Se adauga sarea si se transfera intr-un castron.
Se adauga, amestecand, oul, romul si faina cernuta.
Se framanta imediat pana se obtine un aluat moale; se lasa sa stea cca. 1 ora.
Se ruleaza aluatul pana se obtine o foaie de 8 mm grosime. Se decupeaza romburi de aluat, se impaturesc si se prajesc in ulei fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.