Vinete cu usturoi si ceapa verde

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / legume si fructe
Vinete cu usturoi si ceapa verde
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 linguri ulei 2 catei de usturoi, pisati 3 rosii, decojite si tocate 900 g vinete taiate bucatele 150 ml supa de legume sau apa 4 cepe verzi tocate 1/2 ardei gras rosu, curatat de seminte si tocat 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat 2 linguri frunze de coriandru tocate sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se prajesc usturoiul si rosiile, timp de 3-4 minute. Se adauga vinetele si se amesteca bine.
Se toarna in tigaie supa si se acopera vasul. Se fierbe incet, pana ce vinetele sunt foarte moi. Se adauga sosul de soia si jumatate din cantitatea de ceapa verde.
Se adauga ardeiul gras si cel iute, se asezoneaza cu sare si piper si se amesteca bine.
Se adauga coriandrul si se amesteca bine. Se transfera mixtura pe un platou si se presara cu restul de ceapa verde. Se serveste imediat, sau poate fi racita si servita mai tarziu, dupa ce se reincalzeste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.