Vinete la gratar cu sos aromat

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Vinete la gratar cu sos aromat
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 vinete 4 catei de usturoi 1 fir de busuioc 2 linguri otet de mere 1/2 pahar ulei de masline extra virgin sare paine de casa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 11 ore 0 minute
Indicatii :

Se taie vinetele in jumatate pe lungime, se presara cu sare si se lasa sa se scurga.
Se prepara sosul din busuioc tocat marunt, usturoi pisat, ulei, otet si sare.
Se clatesc de sare vinetele, se usuca si se frig la gratar, pe ambele parti, cateva minute. Se pun intr-un castron impreuna cu sosul si se lasa la rece cel putin 10 ore. Se servesc cu felii de paine prajita.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.