Vita cu taitei de orez si sos de fasole neagra

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Vita cu taitei de orez si sos de fasole neagra
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Taiteii de orez sunt foarte moi si absorb sosul foarte bine.
stelute
Ingrediente : 225 g pulpa de vita, feliata foarte subtire 225 g taitei de orez 2-3 linguri ulei de alune 1 ceapa mica, feliata subtire 1 ardei gras verde, taiat rondele subtiri 1 ardei gras rosu, taiat rondele subtiri 2 linguri sos de fasole neagra 2-3 linguri sos de soia light 1 lingura sos de soia dark 1 lingurita vin de orez Shiaoxing 1/2 lingurita zahar 1/2 lingurita piper alb macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se combina intr-un castron ultimele 4 ingrediente; se lasa carnea de vita la marinat in mixtura obtinuta, cel putin 20 de minute.
Se gatesc taiteii de orez conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce sunt facuti, se scurg si se pun deoparte.
Intr-un wok fierbinte, se incinge uleiul si se stir-fry carnea 1 minut, pana ce isi schimba culoarea. Se scurge carnea si se pune deoparte.
Se arunca excesul de ulei din wok si se stir-fry ceapa si ardeii 1 minut, se adauga sosul de fasole neagra si se amesteca bine, apoi se toarna in wok sosul de soia light. Se adauga taiteii si se amesteca bine, dupa care se adauga carnea si se amesteca pana ce se incinge.
Se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.