Vitel cu capere si patrunjel

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Vitel cu capere si patrunjel
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 linguri de ulei de masline 800 g fripturi de vitel 4 catei de usturoi, pisati 125 ml vin alb, sec 125 ml bulion de vita (sau supa preparata din cubulete de concentrat) 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat 50 g capere, tocata grosier piure de cartofi, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc feliile de carne, in transe, pana ce sunt facute si rumenite dupa preferinta. Se scot din tigaie si se acopera.
Se pune usturoiul in tigaie si se amesteca pana ce incepe sa miroasa. Se adauga vinul si se da in clocot. Se adauga bulionul si se da din nou in clocot. Se micsoreaza flacara si se fierbe mixtura incet 2 minute, fara a acoperi tigaie.
Se adauga patrunjelul si caperele.
Se serveste carnea cu sos, alaturi de piure de cartofi.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.