Vitel cu marsala

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Vitel cu marsala
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
Marsala este un vin produs in regiunea orasului Marsala, din Sicilia. Este un vin cu adaus de alcool, similar cu Porto. Functie de tip, are culoare de la auriu pana la rubiniu, si se comercializeaza cu vechimi cuprinse intre mai putin de un an, pana la peste zece ani.
stelute
Ingrediente : 2 linguri de ulei de masline 500 g fripturi de vitel 1 ceapa medie, tocata marunt 250 g ciupercute champignon, feliate 60 ml marsala 160 ml bulion de vita (sau supa preparata din cubulete de concentrat) 1 lingura de frunze de arpagic proaspat, tocate mamaliga, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se prajeste carnea pana ce este facuta si rumenita dupa dorinta; se scoate din tigaie.
Se pune ceapa in tigaie si se caleste pana ce se inmoaie. Se adauga ciupercile, marsala si bulionul. Se da in clocot si se fierbe la foc mic, amestecand, pana ce lichidul se ingroasa putin.
Se serveste carnea stropita din belsug cu sos, si presarata cu arpagic, alaturi de mamaliga.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.