Vitel cu masline si morcovi

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Vitel cu masline si morcovi
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,5 kg carne de vita 500 g morcovi taiati bucatele 4 cepe intregi 2 catei de usturoi 1 rosie tocata 1 crenguta de cimbru 1 foaie de dafin 200 g masline verzi 1 cana vin alb 4 linguri de ulei de masline sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 45 minute
Indicatii :

Se varsa uleiul intr-o cratita si se caleste carnea. Se scoate carnea din cratita si se pune deoparte.
Se adauga in aceeasi cratita cepele si usturoiul intregi. Dupa ce s-au calit si cepele, se adauga morcovii si rosia. Se readuce carnea in cratita, se adauga vin, piper, cimbru si foaia de dafin. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit timp de 1 ora.
Se adauga apoi maslinele si se fierbe inca 15 minute. Se ia cratita de pe foc. Se feliaza carnea si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.