Vitel cu mazare si sparanghel

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Vitel cu mazare si sparanghel
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 50 g unt 1 lingura de ulei de masline 4 catei de usturoi, pisati 500 g friptura de vitel 12 fire de sparanghel proaspat, tocat grosier 200 g pastai de mazare, taiate bucati 250 g rosii cherry, taiate in jumatae 125 ml bulion de vita (sau supa preparata din cubulete de concentrat) cartofi la cuptor, presarati cu roamarin, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se incing untul si uleiul intr-o tigaie mare. Se prajeste carnea pana ce este facuta si rumenita dupa dorinta; se scoate din tigaie.
Se pun in tigaie sparanghelul, mazarea si rosiile. Se gatesc 1 minut, amesteand.
Se adauga bulionul si se da in clocot, amestecand frecvent.
Se serveste carnea cu mixtura din tigaie, alaturi de cartofi la cuptor.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.