Vitel cu Parmesan

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Vitel cu Parmesan
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 lingura de ulei de masline 500 g fripturi de vitel 250 ml sos de rosii, din sticla 100 g branza mozzarella, rasa fin 40 g banza Parmesan, rasa fin
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se prajeste carnea pana ce se rumeneste putin si este facuta dupa preferinta. Se transfera pe un platou adanc, termorezistent.
Se incinge grill-ul cuptorului.
Se incinge din nou tigaia si se adauga sosul de rosii. Se lasa pe foc pana se incinge. Se toarna apoi peste carne, sis e presara cu branzeturile rase. Se asaza platoul sub grill, la 10-12 cm distanta si se gateste pana ce branza se topeste si se rumeneste.
Se serveste carnea cu sos, alaturi de cartofi copti, ceapa coapta si sparanghel gatit in aburi.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.