Vitel in sos de rosii

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Vitel in sos de rosii
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 felii de bacon, tocate 1 kg fripturi de vitel (cotlete) 2 linguri ceapa tocata 1 1/2 lingurita sare 1 lingurita boia dulce 1 cana iaurt gros 1/2 cana sos de rosii
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se amesteca boiaua cu sare. Se portioneaza carnea. Intr-o tigaie mare se rumeneste baconul. Se ia de pe foc si se pune deoparte.
Se adauga carnea de vitel si ceapa in grasimea lasata de bacon in tigaie. Se rumeneste carnea pe ambele fete. Se presara peste ea mixtura de boia cu sare. Se ia tigaie de pe foc.
Se toarna iaurtul si sosul de rosii peste carne, se acopera si se pune din nou pe foc. Se fierbe inabusit 20 de minute. Se orneaza cu bucatelele de bacon lasate deoparte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.