Yuca con mojo de ajo – Cassava cu sos de citrice si usturoi

Cautare:
salate / legume si fructe
Yuca con mojo de ajo – Cassava cu sos de citrice si usturoi
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Gatite, cubuletele de cassava se imbiba cu deliciosul sos de portocale, limete si usturoi.
stelute
Ingrediente : 800 g cassava, decojita si taiata cubulete 2 catei de usturoi, pisati 1 portocala mica, sucul de la 1 limeta, sucul de la 3 linguri ulei de masline 1 lingura patrunjel tocat sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : cubaneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se fierb cubuletele de cassava intr-o oala cu apa clocotita si putina sare, timp de 20-25 de minute, pana ce incep sa se rupa. Se scurg intr-o sita si se transfera intr-un castron mare.
Se combina intr-un castronel usturoiul cu sucul de portocala si cel de limeta; se asezoneaza cu sare si se adauga uleiul si patrunjelul. Se toarna acest dressing peste cubuletele de cassava.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.