Yum Puk - Salata de legume acrisor-picanta

Cautare:
SMS Fotbal
salate / legume si fructe
Yum Puk - Salata de legume acrisor-picanta
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 linguri de ulei de alune 1 lingura de ulei aromat cu ardei iuti + 1 lingurita 1 ceapa, feliata 2,5 cm bucata de ghimbir, rasa 1 capatana mica de broccoli, taiata in florescente 2 morcovi, taiati fasiute subtiri 1 ardei gras rosu, curatat si taiat patratele 1 ardei gras galben, curatat si taiat fasiute 50 g mangetout, curatata si taiata in jumatate 50 g porumb tanar, taiat in jumatate 1 lingura otet de orez 1 limeta, sucul de la 1/2 lingurita de sos de peste
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incing jumatate din uleiul de alune si 1 lingura de ulei aromat cu ardei iute intr-un wok si se prajesc ceapa si ghimbirul 1-2 minute, pana ce incep sa se inmoaie. Se adauga legumele si se stir-fry 2-3 minute, pana ce s-au inmuiat putin. Se scot din wok si se pun deoparte.

Se amesteca restul de ulei cu 1 lingurita de ulei aromat cu ardei iute, otet, suc de limeta si sos de peste. Se transfera vegetalele pe un platou si se stropesc cu acest sos. Se servesc calde, sau se lasa ca aromele sa se amestece mai bine si se servesc reci.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.