Yum Ta-Le - Salata de fructe de mare

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Yum Ta-Le - Salata de fructe de mare
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 linguri de ulei de alune 1 ceapa mica, taiata rondele subtiri 225 g pui de calamari, curatati si feliati 225 g creveti gatiti, decorticati 500 g midii, cu cochilie cu tot 1 legatura de ceapa verde, tocata 1 lemongrass, tocat marunt 1 ardei gras rosu, curatat de seminte si taiat fasiute subtiri 1/2 capatana de salata chinezeasca, taiata fideluta 2 catei de usturoi, pisati 1 lingurita de sos de peste 1 lingurita de zahar de palmier, sau zahar brun 1 lamaie, sucul de la 5 cm bucata de castravete, tocat 1 rosie, curatata de seminte si tocata
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incinge 1 lingura de ulei intr-un wok, sau tigaie mare, si se stir-fry ceapa, calamarii, crevetii si midiile timp de 1-2 minute, pana ce calamarii se fac opaci, iar midiile se deschid.
Se amesteca intr-un castron ceapa verde cu lemongrass, ardei gras si salata chinezeasca. Se adauga fructele de mare si se amesteca cu grija. Se rastoarna salata intr-un castron pentru servit.
Se amesteca uleiul ramas cu usturoi, sos de peste, zahar si suc de lamaie. Se adauga in salata castravetele si rosia, se amesteca, se stropeste totul cu dressingul preparat mai sus si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.