Zeama de carne de porumbel

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / pasare
Zeama de carne de porumbel
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : carcasele de la 4 porumbei sare piper negru proaspat macinat 1 tulpina de cimbru 1 foaie de dafin 1 catel de usturoi 1 tulpina de telina 2 tulpini de patrunjel 2 tulpini de coriandru patrunjel tocat, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : marocana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se pun carcasele de porumbei intr-o oala mare impreuna cu tulpina de cimbru, foaia de dafin, catelul de usturoi, tulpinile de telina, patrunjel si coriandru. Se acopera toate ingredientele cu apa si se asezoneaza cu sare si piper. Se fierbe lichidul 20 de minute, dupa care se strecoara printr-o sita fina.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.