Zorzonele tiroleze

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / patiserie
Zorzonele tiroleze
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 cana lapte un praf de sare 1 cana faina 2 oua 1 lingura de rom ulei vegetal 2-3 linguri zahar pudra
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : austriaca Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se incinge incet laptele, se adauga, amestecand, faina cernuta. Se lasa sa se raceasca incet, amestecand ocazional.
Se adauga apoi galbenusurile de ou si romul. Se bat albusurile de ou pana ce se intaresc si se adauga si ele, amestecand usor.
Se obtine un aluat care se transfera intr-o punga de plastic; aceasta se gaureste la unul din colturi si, prin apasare, se obtin firisoare de aluat, de grosimea degetului mic. Firisoarele se prajesc in ulei fierbinte, pana ce se rumenesc uniform.
Se presara, cat sunt calde, cu zahar pudra si se servesc imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.