Adjarian Iachni - Carne de vita cu nuca

Cautare:
fel principal / vita
Adjarian Iachni - Carne de vita cu nuca
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,5 kg carne de vita grasa 0,5 kg ceapa tocata 1/2 cana nuca tocata 3 lingurite pudra de sofran 3 lingurite seminte de coriandru macinate 3-4 ardei iuti rosii, taiati rondele frunze de coriandru proaspete, tocate 3 catei de usturoi tocati sare, dupa gust piper negru proaspat macinat, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : georgiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 2 ore 0 minute
Indicatii :

Se taie carnea bucati si se fierbe, indepartand continuu spuma, pana ce este facuta si frageda, iar apa s-a evaporat in intregime. Se adauga ceapa tocata si nucile macinate, amestecate in prealabil cu sofran, piper, seminte de coriandru macinate si sare. Se adauga usturoiul si se amesteca.
Se orneaza cu feliute de ardei iute si frunze de coriandru si se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.