/ sosuri si paste
Adzhika - Relish iute georgian
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
Ingrediente :
8 catei de usturoi
1 tulpina de telina, cu frunze cu tot, tocata
120 g ardei iuti rosii, tocati
1 ardei gras, curatat de seminte si cotor, tocat
2 cani marar tocat
1 1/2 cana frunze de coriandru tocate (sau de patrunjel)
1/3 cana otet de vin rosu
1/4 lingurita sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
georgiana
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
1 1/2 cana
Durata :
0 ore 15 minute
Indicatii :
Se sfarama usturoiul cu un blender. Se adauga peste usturoi telina, ardeii iuti si ardeii grasi. Se amesteca si apoi se adauga ierburile tocate. Se amesteca dinn nou.
Se transfera mixtura intr-un castron si se adauga otet si sare. Se acopera bine si se lasa sa stea peste noapte, ca sa se dezvolte aromele. Se pastreaza la frigider.
Ideal este sa se pastreaza 3 zile inainte de a se folosi.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.