gustari / reci
Boondi Raita
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
Ingrediente :
75 g faina de naut
125 ml apa
375 ml iaurt
60 ml lapte
ghee (sau unt) pentru prajit
sare
piper negru proaspat macinat
chat masala, dupa gust
frunze proaspete de coriandru, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Indicatii :
Se amesteca nautul cu apa, pana se obtine un aluat subtire.
Se incinge ghee si se picura aluat, cu o spumiera (aceste picaturi sunt boondi).
Se scot picaturile cand sunt rumenite si se scurg pe prosoape de hartie.
Se inmoaie picaturile in apa calda. Se adauga laptele in iaurt impreuna cu sarea, piperul si chat masala. Se storc picaturile de apa in care au fost inmuiate si se adauga la iaurt.
Se orneaza cu coriandru tocat si se serveste.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.