Boondi Raita

Cautare:
gustari / reci
Boondi Raita
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 75 g faina de naut 125 ml apa 375 ml iaurt 60 ml lapte ghee (sau unt) pentru prajit sare piper negru proaspat macinat chat masala, dupa gust frunze proaspete de coriandru, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se amesteca nautul cu apa, pana se obtine un aluat subtire.
Se incinge ghee si se picura aluat, cu o spumiera (aceste picaturi sunt boondi).
Se scot picaturile cand sunt rumenite si se scurg pe prosoape de hartie.
Se inmoaie picaturile in apa calda. Se adauga laptele in iaurt impreuna cu sarea, piperul si chat masala. Se storc picaturile de apa in care au fost inmuiate si se adauga la iaurt.
Se orneaza cu coriandru tocat si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.