Canja - Supa braziliana de pui cu orez

Cautare:
supe si ciorbe / pasare
Canja - Supa braziliana de pui cu orez
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 700 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat bucatele 2 cubulete concentrat de supa de pui 1 lingura pudra de ceapa 1 lingura pudra de usturoi 2 linguri amestec de verdeturi uscate si condimente pentru pui 1 cana orez 6 cani apa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : braziliana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 32 minute
Indicatii :

Se amesteca, intr-o tigaie mare, pudra de ceapa, cea de usturoi, amestecul de condimente pentru pui, bulionul si bucatile de carne de pui, la foc mediu. Se lasa pe foc pana ce puiul incepe sa-si schimbe culoarea, dupa care se adauga orezul si se amesteca continuu, astfel ca acesta sa se imbibe de aromele condimentelor. Se adauga apa si se da in clocot. Se micsoreaza flacara si se fierbe totul incet, 20 de minute, pana ce orezul este fraged.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.