Chikhirtma de pasare

Cautare:
supe si ciorbe / pasare
Chikhirtma de pasare
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 pui, circa 900 g, portionat 4 oua 2 linguri otet 4-5 cepe mici 3 lingurite faina 1 lingurita firisoare de sofran 2 linguri frunze de coriandru tocate sare, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : georgiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 2 ore 0 minute
Indicatii :

Se inmoaie sofranul in 1/3 pahar cu apa fierbinte si se lasa 2 ore, apoi se filtreaza.
Se pun bucatile de pui intr-o cratita si se gatesc in suc propriu, pana ce carnea se face rozalie. Se adauga ceapa si coriandrul si se soteaza totul la foc mic, amestecand cu grija. Se sareaza, dupa gust, se adauga 4-5 cani de apa rece si se da in clocot. Se adauga 4 galbenusuri de ou, se amesteca cu grija si se adauga otetul. Se adauga infuzia de sofran la chikhirtma cat aceasta este fierbinte. Se serveste imediat.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.