Chutney de ceapa

Cautare:
/ sosuri si paste
Chutney de ceapa
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Se serveste drept condiment pentru o mare varietate de curry-uri, feluri de mancare cu orez, paine, omleta.
stelute
Ingrediente : 2 cepe mari, feliate fin 2 ardei iuti galbeni, fara seminte, tocati 1 rosie, curatata de coaja si seminte, tocata 2 lingurite zeama de lamaie 1 lingurita curcuma, pudra 1/2 lingurita boia dulce 1/2 limgurita seminte de chimion, macinate 1/4 lingurita boia iute sare, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 cani Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se amesteca toate ingredientele intr-un blender si se proceseaza pana se obtine o pasta grosiera (nu trebuie sa fie atat de omogena si fina ca un piure).

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.