fel principal / peste si fructe de mare
Curry de peste cu condimente
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Ingrediente :
500 g file de peste taiat bucati
2 cepe mari, feliate
1 lingurita boia iute
1 lingurita curcuma, pudra
5 cm bucata ghimbir, tocata
1 lingurita pasta de ardei iute
2 linguri pasta tomate
1 legatura frunze coriandru, tocate
2 cepe verzi (doar frunzele), tocate
1/3 cana ulei
1 lingurita sare
2 rosii medii, tocate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
bengaleza
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
2 portii
Durata :
0 ore 25 minute
Indicatii :
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se adauga boiaua, curcuma, ghimbirul, pasta iute de ardei, pasta de tomate, se amesteca bine si se soteaza 2-3 minute.
Se adauga ceapa tocata si pestele, se amesteca, se adauga si 1/2 cana apa si se sareaza. Se acopera tigaia si se gateste la foc mediu. Cand apa s-a evaporat, se adauga rosiile tocate, coriandrul si frunzele de ceapa verde. Se incalzeste totul la foc mediu, pana ce uleiul se ridica la suprafata.