Farinata (paine de naut)

Cautare:
paine / nedospita
Farinata (paine de naut)
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 350 g faina de naut rozmarin 1/2 pahar ulei de masline extra virgin sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 10 ore 0 minute
Indicatii :

Se amesteca intr-un castron faina cu putina apa si se lasa deoparte peste noapte. A doua zi se indeparteaza toata spuma formata la suprafata. Se adauga apoi jumatate de pahar de ulei si putina sare. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu ulei si se coace in cuptor la foc potrivit. Dupa coacere se scoate si se presara cu rozmarin. Se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.