Frunze de susan salbatic cu sos picant

Cautare:
garnituri / legume si fructe
Frunze de susan salbatic cu sos picant
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 legatura de frunze de susan salbatic, spalate si scurse 4 linguri sos soia 1 lingura sare de susan (4 parti seminte de susan / 1 parte sare) 1 lingura tocatura de esalota 2 linguri ceapa tocata marunt 1 lingura fulgi de ardei iute 2 linguri ulei de susan 1 lingurita zahar brun
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : coreeana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2-3 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se combina intr-un castron toate ingredientele (cu exceptia frunzelor de susan salbatic) si se amesteca bine de tot cu o furculita. Se ia un castron adanc, se stropeste pe fund cu putin sos de soia si se intinde peste sos o frunza de susan salbatic. Se continua cu celelalte frunze, una cate una si una peste alta, si se pune sos pe fiecare. Se pune vasul la frigider cateva zile.
Frunzele de susan salbatic se servesc ca atare, cu sos.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.