salate / peste si fructe de mare
Garidosalata - Salata de creveti
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
Ingrediente :
1 kg creveti
1/2 kg cartofi
1/3 cana capere
1 cana maioneza
6 oua fierte
otet balsamic, dupa gust
1 lingura patrunjel, tocat
sare, dupa gust
frunze de salata, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
greceasca
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
4 portii
Durata :
0 ore 30 minute
Indicatii :
Se spala crevetii si se fierb in suc propriu, cu un praf de sare si o lingurita de otet balsamic (cca. 20 minute).
Intre timp, se curata cartofii, se taie bucatele si se fierb bine, fara a se sfarama.
Se taie ouale fierte tari intr-o salatiera, se adauga capere, creveti si maioneza. Se amesteca totul.
Se orneaza cu feliute de ou, patrunjel tocat, frunze de salata.