gustari / calde
Hamsii cu lamaie
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Ingrediente :
800 g hamsii proaspete
1 lamaie, zeama de la
1 lamaie, taiate rondele si apoi acestea taiate bucatele
patrunjel proaspat, tocat
ulei de masline
8 linguri ulei de masline
sare
piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
egipteana
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
4 portii
Durata :
0 ore 30 minute
Indicatii :
Se curata si se spala hamsiile. Se unge cu ulei de masline un platou termorezistent. Se aranjeaza hamsiile, dispuse in raze, se asezoneaza cu sare si piper negru, se presara cu patrunjel; se continua asezarea de straturi de hamsii. La urma, se stoarce deasupra zeama de lamaie si se stropeste uniform cu 5-6 linguri de ulei de masline. Se acopera platoul cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la 180 °C, timp de 15 minute.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.