Htapodi stifado - Stufat de caracatita

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Htapodi stifado - Stufat de caracatita
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 kg caracatita 1 1/2 kg ceapa tocata marunt 6 catei de usturoi, pisati 12-15 boabe de piper negru 1 cutie de rosii conservate 1 cana ulei 1/4 cana vin rosu 1/4 cana otet 4 foi de dafin sare, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 15 minute
Indicatii :

Se taie caracatita bucati, se spala si se pun intr-o cratita, fara apa, la foc mediu. Se lasa sa fiarba in suc propriu si dupa ce s-a absorbit tot lichidul, se adauga otetul si uleiul si se amesteca cu o lingura de lemn. Dupa 2 minute, se adauga ceapa tocata, usturoiul, vinul, rosiile pasate sau tocate, piperul si foile de dafin. Se sareaza si se lasa la foc mic pana ce carnea este facuta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.