fel principal / vita
Muschi de vita cu sos de mustar si piper verde
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
Ingrediente :
50 g unt
2 linguri de ulei de masline
2 catei de usturoi, pisati
4 felii de muschi de vita, circa 800 g in total
1 lingura de mustar cu boabe
2 lingurite de piper verde din borcan, bine scurs
250 g vin alb, sec
1 lingura de busuioc proaspat, tocat
40 g unt taiat cubulete, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Indicatii :
Se incing cele 50 g unt si uleiul intr-o tigaie mare. Se prajeste carnea, impreuna cu usturoiul, pana ce este facuta dupa preferinta. Se scoate apoi din tigaie.
Se adauga mustar, piper verde, vin si busuioc; se gatesc, amestecand, 2 minute.
Se ia tigaia de pe foc si se adauga rapid, amestecand, cubuletele de unt.
Se pune carnea in farfurii, iar sosul se toarna peste ea. Se serveste cu piure de cartofi si legume la gratar.