Oua umplute cu branza si maioneza

Cautare:
gustari / reci
Oua umplute cu branza si maioneza
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 6 oua 1 lingura maioneza 2 linguri cascaval ras 1/2 lingurita piper alb macinat 2 lingurite frunze de ceapa verde, tocate 2 ridichi, taiate rondele subtiri, pentru garnisit frunze de salata verde, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : cubaneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 2-3 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se fierb ouale 10 minute, se scot din apa clocotita si se pun in apa rece. Dupa ce s-au racit, se decojesc.
Se pune maioneza intr-un castron, impreuna cu cascaval ras, piper si frunze de ceapa verde tocate. Se taie ouale in jumatate si se scobeste cu grija galbenusul; acesta se adauga in castron.
Se amesteca cu o furculita ingredientele din castron, pana ce se obtine o pasta omogena.
Se umple fiecare jumatate de ou cu pasta din castron si se aranjeaza pe un platou. Se orneaza cu rondele de ridichi si cu frunze de salata.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.