Paine de porumb

Cautare:
paine / nedospita
Paine de porumb
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 110 g faina 260 g malai 1 lingurita praf de copt 2 oua 250 ml lapte batut 500 ml lapte 1 1/2 lingura unt sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 8 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 180 °C. Intr-un castron, se amesteca faina, malaiul, praful de copt si sarea.
Se bat ouale pana ce se fac spuma si se incorporeaza in castron. Se adauga laptele batut si jumatate din laptele simplu. Se amesteca bine.
Intr-o cratita, se incinge untul. Cand este fierbinte, se toarna mixtura din castron si apoi laptele ramas. Nu se amesteca.
Se pune cratita in cuptor si se coace 50 de minute.
Se serveste taiata felii sau bucati.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.