Paine egipteana cu schinduf

Cautare:
paine / nedospita
Paine egipteana cu schinduf
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 450 g faina 1 lingurita seminte de schinduf 1 lingura sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4-6 portii Durata : 1 ore 50 minute
Indicatii :

Se cerne faina impreuna cu sarea si se face o gramajoara pe masa de bucatarie. Se adauga semintele de schinduf si cateva picaturi de apa. Se framanta adaugand apa treptat, pana se obtine un aluat omogen.
Se presara aluatul cu faina, se acopera cu un prosop uscat si se lasa sa stea 30 de minute.
Se imparte aluatul in 10-12 bucati egale si se modeleaza sub forma de discuri foarte subtiri.
Se presara fiecare disc cu faina si se impatureste in jumatate; se asaza pe un prosop uscat si se acopera cu un altul. Se lasa sa stea 30 de minute.
Se despaturesc apoi discutile si se asaza pe tavi de copt. Se dau la cuptor, la 220 °C, timp de 8-10 minute.

Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.