Pastrav Meuniere

Cautare:
fel principal / peste si fructe de mare
Pastrav Meuniere
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 6 fileuri (cca. 250g fiecare) de pastrav, sau alt peste cu carne alba 2 1/2 ulei de arahide (sau de porumb) 1 cana faina 110 g unt 1/2 cana vin alb, sec sare piper negru macinat 1 lamaie taiata felii 1 catel de usturoi tocat fire de patrunjel tocat marunt sote de legume, ca garnitura
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 17 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se trec fileurile prin faina si se prajesc (doua cate doua) pana se rumenesc, cca. 5-7 minute pe fiecare parte. Se asaza pe un platou cald si se pastreaza calde.
Se topeste untul, se adauga vinul, se sezoneaza cu sare si piper. Se toarna sosul peste peste si se orneaza cu felii de lamaie, usturoi si patrunjel. Se serveste cu soté de legume.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.