Psarossoupa - Ciorba de peste

Cautare:
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Psarossoupa - Ciorba de peste
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,5 kg peste pentru supa 2 cepe medii, taiate in jumatate 2 cartofi mari 2 morcovi taiati bucati 2 foi de dafin 1 tulpina de telina taiata bucati 2 galbenusuri de ou sare piper negru boabe 5 linguri de orez 2 lamai, zeama de la 7 cani de apa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 15 minute
Indicatii :

Se varsa apa intr-o oala, se adauga morcovii, telina, cepele, cartofii, sare si piper. Se fierbe 15 minute.
Se curata si se spala pestii. Se pun in oala si se fierb 15-20 de minute. Se scot apoi cu o spumiera si se asaza pe un platou. Zeama se varsa printr-o sita in alta oala. Se da in clocot si se adauga orezul; se fierbe 20 de minute.
Legumele fierte se paseaza, apoi se amesteca cu ciorba. Se bat putin ouale, se adauga zeama de lamaie si, batandu-le in continuare, se adauga cateva linguri de zeama calda. Se amesteca si se varsa in ciorba; se amesteca si se ia oala de pe foc. Se portioneaza pestele in bucati care se pun in farfurii individuale adanci; se toarna zeama in peste peste si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.