fel principal / pasare
Pui cu usturoi
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
Ingrediente :
5 linguri ulei vegetal
8 catei de usturoi, sfaramati
2 piepti de pui, fara piele si oase, taiati bucatele mici
1 lingura sos de stridii
1 lingura vin de orez
1 lingura sos de soia
1 lingurita sare
1 lingura ulei de susan
1/2 cana apa
Orez fiert, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
chinezeasca
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
2 portii
Durata :
0 ore 25 minute
Indicatii :
Intr-o tigaie se incinge uleiul vegetal si se soteaza usturoiul pana se rumeneste. Se scoate pe o farfurie separata.
In uleiul ramas se adauga bucatelele de pui care se frig 10 minute, amestecand din cand in cand.
Se adauga sosul de stridii, vinul, sosul de soia, sarea, apa, usturoiul si uleiul de susan si se lasa pe foc mediu cca. 10-15 minute.
Se serveste imediat, cu orez fiert.