garnituri / legume si fructe
Relish de coacaze
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Se serveste alaturi de carne de pui si porc fripta sau prajita.
Ingrediente :
2 portocale medii
500 g coacaze proaspete
1/4 cana stafide
1 1/2 cana zahar
1/4 cana fulgi de migdale
1/4 cana scortisoara pudra
coaja de portocala uscata
click pentru a mari imaginea
Indicatii :
Se taie fideluta coaja de portocala; portocalele de decojesc, se curata de pielite si samburi si se desfac in felii.
Se proceseaza cu un blender feliutele de portocale, coacazele si stafidele (se proceseaza nu prea fin, ci mai grosier). Se adauga zaharul, migdalele, scortisoara si coaja de portocala. Se acopera si se lasa sa stea in congelator. Se peste noapte in frigider, inainte de a fi folosit.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.