Salsa creolla

Cautare:
garnituri / legume si fructe
Salsa creolla
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
Este o combinatie de vegetale tocate marunt si un dressing acrisor; carnea fripta la gratar, de orice fel ar fi ea, este pusa in valoare foarte bine de aceasta garnitura. Salse similare se prepara si in bucatariile din Brazilia, Uruguay si Paraguay.
stelute
Ingrediente : 2 ardei iuti verzi, curatati de seminte si tocati foarte marunt 1 catel de usturoi, pisat 1 ceapa, tocata foarte marunt 1 rosie mare, decojita, curatata de seminte si tocata foarte marunt 1 lingura patrunjel tocat 7 linguri ulei de masline 2 linguri otet de vin rosu sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : argentiniana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Este o combinatie de vegetale tocate marunt si un dressing acrisor; carnea fripta la gratar, de orice fel ar fi ea, este pusa in valoare foarte bine de aceasta garnitura. Salse similare se prepara si in bucatariile din Brazilia, Uruguay si Paraguay.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.