Salsa de avocado

Cautare:
garnituri / legume si fructe
Salsa de avocado
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Exista multe versiuni de retete pentru salsa de avocado, inclusiv celebra guacamole. Aici inca, ingredientele sunt taiate cubulete in loc sa fie procesate ca un piure, ceea ce adauga textura si permite ingredientelor sa-si pastreze gustul individual. Aceasta salsa trebuie preparata chiar inainte de a incepe masa, pentru a preveni schimbarea de culoare a cubuletelor de avocado.
stelute
Ingrediente : 1 avocado mare si copt 1 limeta, sucul de la 1 lingura otet de vin rosu 1 rosie decojita, curatata de seminte si tocata 1 ardei gras verde, curatat de seminte si tocat 1 ceapa rosie tocata marunt 1 ardei iute rosu, curatat de seminte si tocat marunt 3 linguri ulei de masline sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se taie avocado de jur imprejur, atingand cu lama cutitului samburele. Se rasuceste lama cutitului ca sa se desfaca fructul in doua jumatati. Cu o lingura, se scobeste samburale si se indeparteaza. Apoi se curata coaja de pe ambele jumatati ale fructului. Miezul se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se toanra peste avocado sucul de limeta; se amesteca bine.
Se adauga otetul, rosia, ardeiul gras, ceapa si ardeiul iute. Amestecand, se adauga treptat uleiul de masline.
Se asezoneaza cu sare, dupa gust, si se serveste cu chipsuri de tortilla, sau ca acompaniament pentru mancarurile cu carne rosie, peste sau pasare.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.