Sashimi

Cautare:
gustari / calde
Sashimi
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
Sashimi este asemanator cu sushi. Diferenta este ca, nefiind rulat in orez (ceea ce te obliga la un consum fix de orez, alaturi de pestele crud), poti manca, de data aceasta, cat orez doresti. De asemenea, se poate inlocui orezul cu taitei de orez.
stelute
Ingrediente : 500 g de fileuri de peste foarte proaspete (somon, dorada etc). pasta de wasabi, dupa gust 100 ml sos de soia legume diverse pentru ornat orez pentru sushi (sau taitei de orez foarte subtiri)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : japoneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Fileurile de peste se taie fasii subtiri si lungi de 5 cm. Se asaza fasiile de peste pe un platou si se orneaza cu legume taiate artistic. Se serveste cu pasta de wasabi (se poate folosi si hrean sau ghimbir, cu sau fara colorant verde) si sos de soia japonez (shoyu).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.