gustari / calde
Shish kebab
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
Ingrediente :
2 kg carne de miel, taiata bucatele
6 rosii, curatate de seminte si taiate bucati
10 ardei grasi, taiati bucati
2 cepe date prin razatoare (se pastreaza doar sucul)
1 cana cu ulei de masline
1 cana cu lapte
sare
piper negru, macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
turceasca
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
10 portii
Durata :
12 ore 30 minute
Indicatii :
Se amesteca zeama de ceapa cu lapte, ulei si piper. Se toarna mixtura peste bucatile de carne si se marineaza peste noapte.
Se infig in fiecate frigare, alternativ, bucati de carne, ardei gras si rosii si se frig pe gratar cu carbuni, sau electric, sau sub grill, timp de cateva minute, pe fiecare parte.
Se servesc cu pilaf.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.