Ikan Bali - Macrou fript cu sos condimentat

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Ikan Bali - Macrou fript cu sos condimentat
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 macrou (cca. 750-900g) 1 lingurita sare ulei, pentru prajit 2 cepe medii, tocate 1 lingurita sos iute 1/2 lingurita ghimbir, pudra 1 lingura zeama de lamaie 2 linguri sos Worcestershire 1 lingura zahar 1 lingura sos de soia
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indoneziana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se curata, se spala si se portioneaza pestele; se freaca cu sare uniform. Se frige intr-o tigaie in ulei mult (deep-fry), se scoate si se scurge pe prosoape de hartie.
In aceeasi tigaie se soteaza ceapa pana ce se rumeneste bine. Se adauga restul ingredientelor, se amesteca foarte bine si se lasa pana ce da in clocot.
Bucatile fripte de peste se asaza pe un platou, alaturi de legume taiate bucati (rosii, castraveti, ardei gras etc.), sau de orez fiert. Sosul se toarne peste peste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.