Labneh

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Labneh
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
Reteta are numeroase variante, toata avand la baza iaurtul bine scurs. Se poate orna si cu masline negre, feliute de rosie sau castravete, patrunjel tocat.
stelute
Ingrediente : 1 kg iaurt 1/2 lingurita sare 2 linguri ulei de masline cimbru uscat frunze proaspete de menta paine pitta
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : libaneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 12 ore 0 minute
Indicatii :

Intr-un castron se amesteca sarea cu iaurtul. Se asaza amestecul in mijlocul unei bucati de tifon impaturite in doua, se ridica colturile tifonului, se leaga in sus (ca o punga). Se suspenda punga cu iaurt deasupra unui vas in care sa se scurga lichidul. Se lasa sa se scurga 12 ore. Se scoate din tifon si se transfera intr-un castron sau platou.
Se orneaza cu menta si cimbru uscat; se stropeste cu ulei de masline si se serveste cu pita.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.